XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Online – međunarodni sajam školovanja u inozemstvu

Na online međunarodnom sajmu školovanja u inozemstvu, koji će se održati 19.12.20020. u 11.00h, imati ćete priliku prikupiti vrijedne informacije o financiranju školovanja u inozemstvu i mogućnostima za stipendije.

Dani mobilnosti i edukacije 2020. poprimaju novo Holiday Edition izdanje u prosincu 2020. i siječnju 2021., a ono što Dane mobilnosti i edukacije u prosincu čini posebnim je i Student Party, odnosno druženje hrvatskih i internacionalnih studenata koji studiraju na našim gostujućim fakultetima iz Danske, Italije, Nizozemske, Velike Britanije, Švicarske i dalekog Japan. Vjerujem da će i vašim učenicima biti od velike koristi druženje sa studentima koji već žive njihove ideje i želje vezane uz srednju školu i studij u inozemstvu.

 Uz sve navedeno, sudjelovanje na online Dnima mobilnosti i edukacije u prosincu 2020. i siječnju 2021. može vam donijeti i vrijednu nagradu, a to je besplatno BHV Education savjetovanje za prijavu na partnerski fakultet u bilo kojoj zemlji u vrijednosti 3.750 kn.

 Više detalja možete vidjeti i na linku https://bhvedu.com/2020/11/20/online-dani-mobilnosti-i-edukacije-stipendije-financiranje-student-party/


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...