XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Online webinar o studiranju u UK

25. lipnja u 15 sati BHV education organizira online webinar zajedno sa hrvatskim studentima koji studiraju u Velikoj Britaniji.

Pozivamo zainteresirane učenike trećih i četvrtih razreda na besplatnu Zoom konferenciju .

UK sveučilišta su se prilagodila novonastaloj situaciji i danas nude opcije blended učenja – kombinacija online i studija uživo te vjeruju da ništa ne smije stati na put obrazovanju, stjecanju novih vještina i širenju vidika. Plan je da se na kraju studenti u potpunosti vrate na fakultete i uživaju u potpunom iskustvu života na kampusu. Na mladima svijet ostaje, a danas više nego ikad prije je važna moć obrazovanja u internacionalnim sredinama gdje se studenti uče suživotu i suradnji sa svojim kolegama različitih kultura i svjetonazora. Želimo li izgraditi bolji svijet u kojem svi imaju iste prilike, važno je da upoznamo one koji su različiti od nas i da sa njima surađujemo za zajedničku dobrobit. Studiranje nije samo učenje novih znanja i polaganje ispita, studiranje je odrastanje i jedna od najzanimljivijih životnih avantura.

Britanski fakulteti još uvijek primaju prijave za svoje programe s početkom u jesen 2020. s time da za učenike koji postignu lošiji rezultat na maturi postoji tzv. Clearing odnosno kasne prijave kada programi na kojima je ostalo mjesta snižavaju svoje kriterije kako bi učenici upisali željeni fakultet i smjer.

Topic: STUDY UK: online druženje sa hrvatskim studentima

Time: Jun 25, 2020 15:00 Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/81347277491?pwd=UGZhQm43TEJ6K2d3dHdFWGtmUWlZZz09

Meeting ID: 813 4727 7491

Password: 839150

*Prilikom priključivanja konferenciji molimo da napišete svoje puno ime i prezime radi lakše komunikacije.

Više o studiju u Velikoj Britaniji i fakultetima s kojima surađujemo:


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...